TMP-Palvelut

Refleksologinen vyöhyketerapia

Olen aloittanut refleksologisen vyöhyketerapian opiskelemisen vapaa-ajan harrastuksenani.
Itse olen käynyt vuosia säännöllisesti vyöhyketarapiassa ja tätä kautta kiinnostunut aiheesta.
Tällä hetkellä teen vain harjoitushoitoja.

Mitä on refleksoginen vyöhyketerapia?
 Vyöhyketerapia on ikivanha, kokemusperäinen hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoidon avulla poistetaan ja puretaan jännityksiä sekä tukoksia. Pyrimme palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat.

Refleksologia on koko kehon vyöhyketerapiaa. Koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, ei ainoastaan jalkateristä ja alaraajoista. Jalkaterien lisäksi heijastejärjestelmiä löytyy esimerkiksi sääristä, reisistä, korvista, päälaelta ja jopa kielestä. Hoidettaessa voidaan hyödyntää useampia järjestelmiä, jolloin hoidosta tulee tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologiasta on hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa.

Tutustu MedikaNovan kursseihin tästä

© TMP Palvelut Ky, Y-tunnus 2679982-6
Toteutus Nettitaivas